Select Page

BLAGOVNE ZNAMKE

Pod okriljem Loške zadruge deluje več blagovnih znamk. Največ poudarka dajemo našim prvovrstnim izdelkom Loške mlekarne, Mesnin Bohinja, Loških mesnin in Domačega kotička, ki jih lahko dobite v naših živilskih trgovinah.

Trudimo se, da so naše police založene s kakovostnimi domačimi izdelki ter dobrotami lokalnih proizvajalcev in dobaviteljev. V živilskih trgovinah se nahajajo posebej za to namenjeni domači kotički, kjer lahko na enem mestu dobite kakovostne ekološke in domače dobrote.
  Enota Loška mlekarna skrbi, da so naši mlečni izdelki pridelani iz nehomogeniziranega domačega mleka Poljanske in Selške doline ter škofjeloške okolice.
  Pod blagovno znamko Loške mesnine ponujamo kvalitetno sveže meso in mesne izdelke,  govedina, ki jo nudimo, pa je izključno gorenjska, rejci znani.
Logo_Mesnine_Bohinja
Mesnine Bohinja so sinonim za tradicionalne domače prekajene in suhomesnate mesne dobrote, saj se vse mesnine delajo po tradicionalnih postopkih, z recepturami, starimi več kot 50 let. Mesnine se klasično prekajujejo v prekajevalnici na bukova drva lokalnih gozdov.
Arvaj_logo
 
Blagovna znamka Arvaj slovi po svoji nepremagljivi kranjski klobasi, ki velja za eno boljših. Obrat se ponaša tudi z okusnimi barjenimi klobasami, izbira je res velika. Več o izdelkih na: www.arvaj.si

KGZ z.o.o. Škofja Loka
Kidričeva c. 63a
4220 Škofja Loka

Tel.: 04 / 51 30 300
FAX: 04 / 51 30 303
info@loska-zadruga.si

Davčna Številka: SI17914272

Matična številka: 5142202