Select Page

KARTICA UGODNOSTI

POLEG GLAVNE KARTICE UGODNOSTI SO PRILOŽENE ŠE TRI DODATNE KARTICE ZA KORIŠČENJE MED OSTALIMI DRUŽINSKIMI ČLANI

V Loški zadrugi smo uvedli Kartico ugodnosti. Z njo si zbirate nakupe in pridobite dodatne bonuse. Kartico ugodnosti lahko uporabite v vseh naših poslovalnicah, tako v špecerijskih kot tudi v reprodukcijskih trgovinah. Pri nakupu z gotovino ali plačilno kartico, s predložitvijo kartice ugodnosti na blagajni, zbirate nakupe in si z doseženim bonusom lahko prislužite dodatni vrednostni bon. Kartica velja po načelu »vsak nakup šteje«. Vsota vaših nakupov se bo seštevala in bo vidna na računu, ki ga boste prejeli na blagajni. Tako boste vsak trenutek lahko videli vaš skupni znesek za bonus. Kartice ne morete uporabljati pri nabavi blaga na dobavnico. Bonusi se obračunavajo po naslednji lestvici:

300,00  € – 999,00 €                2% (6 € – 20 €)
1.000,00 € – 2.999,00 €        3% (30 € – 90 €)
nad 3.000,01 €                      4% (120 € – 220 €)

Primer: če ste v izbranem tromesečju pri nas nakupili za 1.120 €, boste po koncu obračunskega obdobja prejeli bon v vrednosti 33,60 €, ki ga boste lahko unovčili v naslednjem tromesečju. Imamo štiri obračunska obdobja, po katerih se beležijo oz. seštevajo vsi gotovinski nakupi:

 od 1. januarja – 31. marca
 od 1. aprila – 30. junija
 od 1. julija – 30. septembra
 od 1. oktobra – 31. decembra

Glede na doseženo lestvico se obračuna bon za popust. Prejeli ga boste po pošti, po koncu tri mesečnega obračunskega obdobja. Bon je vnovčljiv v vseh naših poslovalnicah do datuma, navedenega na bonu.

Osnovna pravila:

Izdajatelj kartice: Kmetijsko gozdarska zadruga Škofja Loka z.o.o., Kidričeva cesta 63a, 4220 Škofja Loka.

Pridobitev kartice ugodnosti: Kartico ugodnosti (osnovno in tri male za družinske člane) lahko pridobi vsaka fizična oseba stara nad 18 let, ki izpolni pristopno izjavo na zadnji strani.

Uporaba kartice: Kartico se lahko uporablja v vseh poslovalnicah Kmetijsko gozdarske zadruge tako v živilskih kot  v reprodukcijskih trgovinah.

Kartica ugodnosti se upošteva pri  plačilu na blagajni, z gotovino ali s plačilno kartico.

Nakup se lahko zabeleži le s predložitvijo kartice ugodnosti.

Način obračunavanja bonusa na kartici:

Imamo 4 obračunska obdobja:

–         od 1. januarja – 31. marca

–         od 1. aprila – 30. junija

–         od 1. julija – 30. septembra

–         od 1. oktobra –  31. decembra

Ob koncu vsakega obračunskega obdobja se vsi  zabeleženi gotovinski nakupi na kartici seštejejo in obračuna se bon za popust, ki ga lahko koristite pri enem od naslednjih  nakupov. Bon se prejme  po pošti po koncu obračunskega obdobja.

Unovčenje bona: Bon velja kot gotovina. Unovčite ga lahko pri enkratnem nakupu v katerikoli poslovalnici Loške zadruge. Vrednost nakupa je lahko enaka ali višja od vrednosti bona.

Veljavnost bona: Unovčenje bona velja do konca naslednjega obračunskega obdobja oz. do datuma navedenega na bonu. Po končanem obračunskem obdobju boni niso več unovčljivi.

Varstvo osebnih podatkov: S podpisom pristopne izjave se strinjate, da izdajatelj kartice Kmetijsko gozdarska zadruga z.o.o. Škofja Loka, uporablja vaše podatke za tržne namene: obveščanje o novostih, posebnih ugodnostih, ter jih zbira za namene trgovinske statistike.

S podpisom izjavljate, da so vaši navedeni  osebni podatki resnični.

V Loški zadrugi se zavezujemo, da bomo vaše osebne podatke varovali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Izguba kartice: Izgubo kartice ali spremembe vaših osebnih podatkov, nam sporočite po  e-pošti: info@loska-zadruga.si ali pa nas obvestite na naslov Kmetijsko gozdarska zadruga z.o.o. Škofja Loka,  Kidričeva cesta 63A, 4220 Škofja Loka.

Imetnik sam prevzame odgovornost o uporabi in morebitni zlorabi kartice ugodnosti.

Pravila uporabe kartice: Pravila uporabe kartice ugodnosti se lahko spreminjajo samo na začetku obračunskega obdobja. Morebitne spremembe bodo objavljene v naših poslovalnicah ter na naši spletni strani www.loska-zadruga.si.

KGZ z.o.o. Škofja Loka
Kidričeva c. 63a
4220 Škofja Loka

Tel.: 04 / 51 30 300
FAX: 04 / 51 30 303
info@loska-zadruga.si

Davčna Številka: SI17914272

Matična številka: 5142202