Select Page

KO VEM KAJ JEM

Logo_Ko_vem_kaj_jemIščete izdelke, ki so:

narejeni na tradicionalen način,
iz domačih surovin,
brez umetnih dodatkov,
ustvarjeni z ljubeznijo,
po receptu naših babic in dedkov
in
dosegajo visoko kakovost?

 

1

Predstavljamo vam raznovrstno ponudbo domačih izdelkov iz ekoloških kmetij škofjeloških hribov in okolice, ter ekološke izdelke iz Loške mlekarne.
Vsi izdelki so višje kakovosti, preverjeni in so vključeni v blagovno znamko Babica Jerca in Dedek Jaka ali pa so to izdelki z znanim poreklom naravi prijazne pridelave.

 

Izdelki iz ekoloških kmetij škofjeloških hribov in okolice

 

Pekovski izdelki, rezanci in domača jajca


2

Izdelani so na tradicionalen način, iz domačih surovin, brez dodatkov in umetnih konzervansov, po receptih naših babic.

Nudimo vam: razne vrste kruha iz krušne peči, piškote, pecivo in potice, rezance, mlince iz krušne peči ter dnevno sveža domača ekološka jajca.

 

Izdelki iz sadja


3

 

Za pripravo domačih sadnih izdelkov se uporablja sadje ekološke pridelave, po receptih in znanjih naših babic in dedkov, ki se prenašajo iz roda v rod.

Nudimo vam: domača žganja in likerje najrazličnejših okusov, suho sadje ter ekološki jabolčni kis.

 

Med


4

Med je najbolj pristno naravno sladilo, staro kot človeštvo. Je simbol naravnosti, zdravja in življenjske moči. Z rednim uživanjem čebeljih pridelkov je pot do boljšega zdravja sladka.

Nudimo vam: med različnih vrst (akacijev, cvetlični, kostanjev, gozdni,…).

 

Mesni izdelki


Mesni izdelki so predelani iz domačega, ekološkega mesa slovenskega porekla po preizkušenih starih receptih naših dedkov.

Nudimo vam: domače klobase, salame in druge mesne dobrote.

5

 

Kislo zelje, repa, kumarice


Tudi za jesenske in zimske dni smo poskrbeli. Izdelki so iz različnih vrst sadja in zelenjave ekološke predelave. V jesenskih mesecih, ko mati narava poskrbi, da je vsega v izobilju, bo tudi naša ponudba še bolj pestra in pisana.

Nudimo vam: domače kislo zelje in repo, kisle in sveže zeljnata glave, zelnico, domače vložene kumarice, domačo marmelado.

 

Čaji in zelišča


Delček neokrnjene narave boste spoznali in okusili v zdravilnih zeliščih, ki so nabrane in sušene z ljubeznijo.

Nudimo vam: različne zdravilne čajne mešanice, zdravilne tinkture oz. alkoholne izvlečke (ameriški slamnik, oreh, ognjič, divji kostanj, česen, čemaž) ter zeliščna mazila (smolnato, ognjičevo, kostanjevo, repinčevo, negovalno).

6

Čipke


Spretni prsti z vztrajnostjo in srčnostjo s prepletenanjem niti ustvarjajo najrazličnejše vzorce čipk, ki pričajo o dolgoletni tradiciji klekljanja na Škofjeloškem.

Nudimo vam: unikatne prtičke in prte iz čipk, darilne vrečke s čipko, vizitke s čipko, košarice s čipko, okrasne obeske s čipko ter različni darilni program s čipko.

7

Izdelki iz Loške mlekarne


Najstarejša slovenska loška mlekarna s 110–letno tradicijo je znana po mlečnih izdelkih, ki so narejeni in pridelani iz ekološkega mleka izključno slovenskega porekla in kontrolirani po strogih merilih ekološke predelave.

Nudimo vam: ekološko mleko, ekološki sir ter ekološko skuto.
V sodelovanju s ponudniki smo določili enotne cene, ne glede na način in kraj prodaje (trgovina, domača prodaja, tržnica, …).

8

EKRP razvoj podeželja

KGZ z.o.o. Škofja Loka
Kidričeva c. 63a
4220 Škofja Loka

Tel.: 04 / 51 30 300
FAX: 04 / 51 30 303
info@loska-zadruga.si

Davčna Številka: SI17914272

Matična številka: 5142202