Select Page

MESNINE BOHINJA

MESNINE BOHINJA

V obratu Mesnin Bohinja v Bohinjski Bistrici poteka predelava mesnih izdelkovpo tradicionalnih recepturah in postopkih že več kot polovico stoletja.

V začetku je na tej lokaciji poleg proizvodnje mesnih izdelkov potekalo tudi klanje živali, v letu 2013 pa smo se osredotočili izključno na predelavo kakovostnih mesnih izdelkov.

Izdelke Mesnin Bohinja odlikuje domačnost, kakovostna surovina in skrbna roka mesarjev. Oblikovani so ročno in izdelani z veliko občutka , pridih domačnosti pa jim daje prekajevalnica na bukova drva iz Bohinjskih gozdov.

Goveje meso, ki ga uporabljamo je izključno GORENJSKA GOVEDINA. Izdelke izdelujemo na potrošniku prijazen način. Trudimo se uporabljatinaravne začimbe, brez dodanih barvil, laktoze in glutena ter s čim manjšo količino aditivov.

prekajena_šunkaPrekajeni izdelki kot so šunka, krača, vrat, rebra, govedina, jeziki in kosti so narejeni iz kakovostne surovine. So suho soljeni z dodatkom naravnih začimb, kot sta lovor in poper ter klasično prekajeni v prekajevalnicah na bukova drva iz Bohinjskih gozdov.

Bohinjski_pršut_spletna_fotkaSuhe salame in klobase so narejene iz izbranega kakovostnega mesa, ročno oblikovane ter klasično prekajene in sušene.Sušeno meso odlikuje suho soljenje mesa in uporaba naravnih začimb, kot sta lovor in poper, nežno aromo dima pa prispeva hladno prekajevanje. Sušenim izdelkom pridih domačnosti daje prekajevalnica na bukova drva. Mast in maščobni izdelki so narejeni brez konzervansov. Pri njihovi predelavi je uporabljena kuhinjska sol, aromo pa dajejo naravne začimbe (česen, poper). V ponudbi je še pestra paleta poltrajnih pasteriziranih mesnin, kot so: Hrenovke, mesni siri, salame, žar klobase, pivske klobase, klobase za kuhanje, pečenice in krvavice.
KGZ z.o.o. Škofja Loka
Kidričeva c. 63a
4220 Škofja Loka

Tel.: 04 / 51 30 300
FAX: 04 / 51 30 303
info@loska-zadruga.si

Davčna Številka: SI17914272

Matična številka: 5142202