Select Page

LOŠKA MLEKARNA - MLEKO

 
KONTAKT

KGZ z.o.o.  ŠKOFJA LOKA
Enota: Mlekarna
Kidričeva c. 63a
4220 Škofja Loka
Lokacija mlekarne
Fužinska ulica 1
4220 Škofja Loka

Tel.: 04 / 51 57 610
04 / 51 20 605
mlekarna@loska-zadruga.si

KONZUMNO MLEKO

Pasterizirano polno in pasterizirano ekološko mleko IZKLJUČNO LOKALNEGA POREKLA

Mleko je popolna in hitro dosegljiva hrana, ki vsebuje skoraj vse nujno potrebne hranilne snovi, saj vsebuje esencialne  amionokisline, esencialne maščobne kisline, kalcij, magnezij, fosfor, kalij, vitamin A,D in še druge sestavine, ki so potrebne za uravnoteženo delovanje človeškega telesa.
Naše mleko je izključno lokalnega porekla, saj ga odkupujemo iz kmetij Poljanske in Selške doline ter iz okolice škofje loke.

POLNO MLEKO (3,5 % mm)

Mleko je slovenskega, lokalnega porekla. S temperaturo pasterizacije 74°C v mleku uničimo patogene mikroorganizme in ohranimo čimveč mlečnokislinske flore, vitamine in minerale ter nerazbito mlečno maščobo.
Uživamo lahko tudi sveže. 

Pakiranje: 1 l

EKOLOŠKO MLEKO (3,5 % mm)

Ekološko pridobljeno mleko je predelano po strogih merilih ekološke predelave. Mleko je slovenskega, lokalnega porekla, je nehomogenizirano, le pasterizirano. S temperaturo pasterizacije 74°C v mleku uničimo patogene mikroorganizme in ohranimo čimveč mlečnokislinske flore, vitamine in minerale ter nerazbito mlečno maščobo.
Uživamo lahko tudi sveže. 

Pakiranje: 1 l

 

ČVRSTO KISLO MLEKO (3,2 % mm)

Izdelano je iz nehomogeniziranega pasteriziranega fermentiranega mleka s 3,2 % mlečne maščobe. Je čvrste konsistence in osvežujočega okusa. Prija poleti in pozimi. Na površini je skorjica smetane, ki spominja na kislo mleko naših babic.

Pakiranje: 250 g

ENOTA: Loška mlekarna
Fužinska ulica 1
4220 Škofja Loka

Tel.: 04 / 51 20 605
FAX: 04 / 51 25 254
mlekarna@loska-zadruga.si

KGZ z.o.o. Škofja Loka
Kidričeva cesta 63a
4220 ŠKOFJA LOKA