Select Page

OBVESTILA ZA KMETOVALCE

PAVŠALNO NADOMESTILO: POMEMBNO OBVESTILO!

Spoštovani upravičenci,

Pridobljeno dovoljenje za uveljavljanje pavšalnega nadomestila sedaj velja do preklica!

Davčni organ bo dovoljenje preklical, če upravičenec do konca januarja 2019 ne bo oddal obračuna pavšalnega nadomestila za preteklo leto. Davčni organ bo preklical dovoljenje tudi v primeru, ko bo imetnik dovoljenja uveljavil pavšalno nadomestilo za pridelek, za katerega ne izpolnjuje pogojev.

 Obračun pavšalnega nadomestila se poroča v elektronski obliki preko portala e-davki.

Finančnemu organu ga je treba oddati ne glede na to, ali je bila opravljena kakšna dobava na podlagi dovoljenja ali ne. Pavšalisti, ki ste pooblastili KGZ Z.O.O. Škofja Loka, prosimo, da zberete podatke in se oglasite pri nas, da bomo poročali v vašem imenu.

 Zadnji dan za predložitev obračuna za leto 2018 je 31. 1. 2019.

 Meta Oman

PRODAJA DOMAČE ZELENJAVE IN SADJA!

domače_sadje_in_zelenjavaOdkupujemo domače vrtnine, sadje, zelenjavo in vložnine. V  zadrugi se trudimo, da tekom poletja v naših trgovinah ponujamo domačo, če se le da okoliško zelenjavo in sadje, ki jo dnevno dobavljamo od lokalnih kmetov in pridelovalcev. V upanju, da bi lahko redno zagotavljali kakovostne vrtnine in sadje ter vložnine tekom celotne sezone, vas vabimo, da se nam pridružite s prodajo svojih pridelkov. Kontaktirate nas lahko na mejl:

marijana.luzar@loska-zadruga.si  ali na telefonksi številki:

GSM:  041 629 681  TEL::04 / 51 30 346

V PONUDBI NAŠIH TEHNIČNIH TRGOVIN!

VRTNO ORODJE VILLAGER Villager_logo V prodajni program smo uvedli novo blagovno znamko Villager in sicer za vrtno orodje, kot so kosilnice (električne, motorne), parkovni traktorji, kose nahrbtne, obrobne kosilnice – trimerji, škarje za živo mejo in sicer električne, motorne in akumulatorske ter potopne črpalke, hidropaki in prekopalniki. Prav tako je v naboru še nekaj škarij za obrezovanje itd.. Povzetek asortimana je testno na zalogi v Centru Trata, v kolikor bo prodaja ugodna, bomo blagovno znamko Villager uvedli še v ostale naše repro centre. Vabljeni k ogledu in nakupu.

FOLIJA ZA BALIRANJE

Raniplast DOBAVITELJ ZA SLOVENIJO: LOŠKA ZADRUGA, Kidričeva c. 63a, 4220 Škofja Loka
KGZ z.o.o. Škofja Loka
Kidričeva c. 63a
4220 Škofja Loka

Tel.: 04 / 51 30 300
FAX: 04 / 51 30 303
info@loska-zadruga.si

Davčna Številka: SI17914272

Matična številka: 5142202